Feedback...

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Feedback...

Post by schnautzr on Sat May 01, 2010 7:54 am

I want everyone to be comfortable with this forum, so let me know if there's any way at all to improve it (major or minor) by responding to this thread! Wink
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Lasher221 on Tue May 04, 2010 7:56 am

umm mabye add a chatbox and mabye add a introduce yourself section?
avatar
Lasher221

Posts : 25
Join date : 2010-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dino589 on Tue May 04, 2010 9:27 am

Lasher221 wrote:umm mabye add a chatbox and mabye add a introduce yourself section?
Both already exist. The chat is not directly incorporated into the forum, however there is a link to it toward the bottom of the page (click the "join the chat" thing), though if enough people want it built in it should be a quick fix. And while there is no "introduce yourself" section, the "Welcome to the LOTP" topic serves the same purpose.

As for my feedback on this place, I think it needs a new skin (though I believe I mentioned that before, right, Schnautzr?) and possibly a new banner.

Dino589
Admin

Posts : 686
Join date : 2010-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Lasher221 on Tue May 04, 2010 10:44 am

you could asslo add groups
avatar
Lasher221

Posts : 25
Join date : 2010-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Tue May 04, 2010 4:12 pm

Okay, I'll go work on a new skin right now Smile You said green would be good, so I'll make sure it's got green in it.

Edit: Not done, but I've finished the background, header, and footer.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dragonith on Thu May 06, 2010 2:12 pm

Dunno if this is normal but whenever I refresh the page,it logs me out and the login popup appears.
avatar
Dragonith

Posts : 228
Join date : 2010-05-06
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Thu May 06, 2010 2:52 pm

Weird...what browser and operating system are you using? I'm on 7 with Firefox.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dragonith on Thu May 06, 2010 2:56 pm

Using Windows Internet Explorer 8.
avatar
Dragonith

Posts : 228
Join date : 2010-05-06
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Thu May 06, 2010 2:58 pm

Also curious...what does your address bar say... does it say "http://lotp.tk/" ? If it does, try doing it at http://bonebed.forumotion.net/ let me know if the same thing happens. I'll go ahead and see if I can duplicate your issue.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Thu May 06, 2010 3:06 pm

I succeeded in duplicating your issue-- it looks like it occurs when you visit lotp.tk in Internet Explorer. You can fix that by visiting bonebed.forumotion.net in the future instead of lotp.tk. Using Firefox in the future instead of Internet Explorer will also correct the issue.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dragonith on Fri May 07, 2010 12:38 am

Sorry for the late response,it was late earlier.
Oh and thanks!It works!
avatar
Dragonith

Posts : 228
Join date : 2010-05-06
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dragonith on Fri May 07, 2010 12:45 am

Oh and I support adding a built in chat on the page.Makes it more easily accessible.

And I think you should sticky the Known Issues topic.It seems I pushed it down after commenting here.

EDIT:And it seems some avatars (like mine) extend over into the post.
avatar
Dragonith

Posts : 228
Join date : 2010-05-06
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Fri May 07, 2010 5:16 am

I'm not having that problem on Firefox on Solaris 9...but I'll add it to the known issues. I can't troubleshoot that at the moment, I'll need to try that out on a Windows system.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dino589 on Fri May 07, 2010 6:20 am

For the record, that glitch of where you (Schnautzr) were showing up as being on the cbox but then disappearing the moment I logged on turned out to be a forum glitch.
Also, since I saw that Safari was listed as being untested, I use Safari so I removed that.
But I have also noticed something else. The "new posts" icon disappears after I view a thread, no matter how many "new posts" there were or which topic I click on. They all convert to being "no new post" icons.

Dino589
Admin

Posts : 686
Join date : 2010-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Fri May 07, 2010 2:35 pm

Ah yes...I ought to add that about the chat box.

As for the new posts icon, that's how it's intended to function.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Fri May 07, 2010 3:01 pm

I've updated the status of several of the issues. For the record, Internet Explorer seems rather incompatible with this website.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dino589 on Fri May 07, 2010 10:41 pm

schnautzr wrote:Ah yes...I ought to add that about the chat box.

As for the new posts icon, that's how it's intended to function.
No, I don't think you are understanding what I meant. Perhaps I didn't explain things properly.

So, if I log on, normally there are one or two New Post icons. I click on a thread. When I go back to the main page, ALL the New Post icons are gone.
To compare, normally AN icon disappears ONLY when I view the topic that has the new post in it, or it disappears by itself several minutes later, HOWEVER the remaining New Post icons remain.

Its not a major problem, though, because I can still see all the latest posts in the bar on the side as well. I was just pointing out that something wasn't functioning properly, or at least didn't seem to be.

Dino589
Admin

Posts : 686
Join date : 2010-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Sat May 08, 2010 8:42 am

Oh, that's interesting.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dragonith on Sat May 08, 2010 2:13 pm

Not sure if this is an issue,but my signature isn't displaying.
avatar
Dragonith

Posts : 228
Join date : 2010-05-06
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dino589 on Sat May 08, 2010 2:34 pm

Dragonith wrote:Not sure if this is an issue,but my signature isn't displaying.
Go to your profile, then to preferences, and find the option about sigs. The "Attatch signiture" option is set to "no" by default. Its pretty easy to overlook. If its still not showing up after that, I'm not sure what the problem is.

Dino589
Admin

Posts : 686
Join date : 2010-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Lasher221 on Sun May 09, 2010 2:43 am

mabye add groups
avatar
Lasher221

Posts : 25
Join date : 2010-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Sun May 09, 2010 8:00 am

What kind of groups?
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Lasher221 on Sun May 09, 2010 8:06 am

like moderator recruiter and plenty more
avatar
Lasher221

Posts : 25
Join date : 2010-05-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Dragonith on Sun May 09, 2010 8:07 am

Alright my sigs up.Thanks!

Hmm...btw,what's the problem about the icons overlapping into the posts?
avatar
Dragonith

Posts : 228
Join date : 2010-05-06
Age : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by schnautzr on Sun May 09, 2010 8:14 am

Oh, some people who use Internet Explorer are finding that avatars wider than 100px are flowing past the boundaries of the info box on the left side of the posts, causing the text to do funny things.
avatar
schnautzr
Admin

Authority : paleobiology enthusiast
Posts : 1356
Join date : 2010-04-30
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: Feedback...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum